Gemeente Hoorn

Diensten
Bootcamp, (kick)boksen, free running en onderzoek sportbehoefte.

Beschrijving workshops
Proximal Zone heeft voor Gemeente Hoorn – in het bijzonder voor Sportopbouwwerk Hoorn – diverse workshops (bokstrainingen, bootcamps en freerunning) verzorgd voor kinderen en jongeren.

Proximal Zone heeft samen met verscheidene (sport)verenigingen en de gemeente in Hoorn een samenwerkingsverband aangegaan om kinderen en jongeren meer te betrekken bij (sport)activiteiten in de wijk om de leefbaarheid te vergroten.

In 2013 heeft Proximal-Zone in samenwerking met Sportopbouwwerk Hoorn, als aanvulling voor de Wijkvisie Grote Waal, een onderzoek verricht naar de sportbehoefte van de wijk inwoners uit de Grote Waal. Door middel van een enquête is er data verzamelt en deze is in 2014 door Pedro Koning, coördinator Sportopbouwwerk, gepresenteerd aan de gemeente raad.

Als referentie kunt u bij Pedro Koning, coördinator Sportopbouwwerk,  terecht over onze diensten en kwaliteiten.

Muhammet heeft de benodigde kennis in huis, qua pedagogiek en didactiek, om kinderen en jongeren uitstekend te begeleiden. Daarnaast is hij een geboren sportman. Kortom; Proximal-Zone heeft alle ingrediënten in huis om iedere workshop succesvol te maken.

– Perdo, coördinator Sportopbouwwerk -